top of page

VAD GÖR VI?

Vi bygger och projekterar för äventyrsbad och simhallar. Skräddarsydda barnpooler, figurer, skulpturer, rutschkanor mm byggs i högvärdigt glasfibermaterial. Vi har 40 års erfarenhet inom branschen. Våra badanläggningar anpassas med specialitet för avancerade tekniska styrfunktioner för lekattraktioner, vattenleksaker, badtillbehör och specialeffekter.

Vi erbjuder bl.a. interaktiv badlek samt taktstyrning med vattensprut, luftbubblor och belysningseffekter. Våra barnpooler har interaktiva vattenlekar och badtillbehör med minimalt underhåll. Vilket leder till en lägre driftkostnad.

 

Varje barnpool och barnbad har hög kvalitet och säkerhet. Säkerhetsnormerna för swimmingpooler, barnpooler och äventyrsbad är högt ställda och kräver kunskap och kompetens. Vår fabrik ligger ständigt i den teknologiska framkanten med nya innovationer för utrustning inom badsektorn. 

Vi tillverkar badanläggningar för vattenlandskap, äventyrsbad, bassänger, barnpooler och olika vattenleksaker. Vi har ett tätt samarbete med leverantörer, tillverkare, byggare, projektörer, återförsäljare, designers, konsulter, arkitekter, konstnärer, vattenreningsföretag 
till äventyrsbad.

Välkommen att kontakta oss på Alnö Design & Produktion AB.

Skärmavbild 2023-03-15 kl. 12.50.13.png

SERVICEJOBB

Vi reparerar och renoverar -rutschkanor -bassänger

-bubbelpooler -vildforsar m,m

bottom of page